Woonnhuis Nieuw Vennep

Opdrachtgevers

“Doordat de wand met de haard in het midden van de woonkamer staat wordt het gevoel van ruimte belemmert. We zouden graag een loft-achtige ruimte willen. Hiernaast kun je vanuit de keuken niet naar buiten kijken omdat het raam laag in de gevel is geplaatst”

Verbouwing
  • Gewijzigde keukenopstelling met hergebruik van het keukeneiland.
  • Aanpassing in gevel, nieuwe pui met openslaande deuren bij de keuken.
  • Weghalen wand en verplaatsen haard om ruimte te openen.
Opbergen
  • Nieuwe zes meter lange hoge kastenwand
  • Tv kastenwand met geluidsboxen geïntegreerd
  • Haardmeubel met houtopslag en zitje
Routing
  • Nieuwe ruime opstelling van keuken met zicht op tuin en eethoek
  • Door weghalen deur bijkeuken en de wand met haard een optimale routing

Privacy Preference Center